header banner
Default

Verwachte toename: heb je al deze cryptocurrency?


In dit artikel duiken we in een exclusieve analyse van Decentraland (MANA), rechtstreeks uit onze Premium omgeving. Zelfs als je nog geen MANA in je bezit hebt, biedt dit artikel je een gouden kans om wat te leren! Als lid krijg je niet alleen als eerste toegang tot deze diepgaande analyses, maar ook de mogelijkheid om rechtstreeks vragen te stellen aan onze analisten.

Onze experts verkennen wekelijks meer dan 20 cryptomunten, op zoek naar de meest veelbelovende mogelijkheden, en delen hun persoonlijke handelsstrategieën met onze gemeenschap, waar dagelijks meer dan 1.000 leden van profiteren. Let wel, dit is geen financieel advies, maar een inkijkje in de handelsplannen van onze analisten.

🎁 Cadeautje: Nederlands bedrijf geeft iedereen deze maand 2 maanden gratis mining Advertentie Rollman Mining

Technische analyse decentraland (MANA) koers

VIDEO: $100.000 VOOR BITCOIN IS MIJN VERWACHTING || CRYPTO DEZE WEEK #110
Focuss Op Financiën

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs hun nieuwste inzichten over Decentraland (MANA) gedeeld in de Premium omgeving. In hun recente analyse stippen ze cruciale punten aan.

“MANA heeft recentelijk een scherpe daling doorgemaakt, met een snelle terugval van ongeveer 15%, waarbij de koers zakte van $0,32 naar $0,288. Hoewel op het eerste gezicht ontmoedigend, zien wij deze neerwaartse beweging niet als een tegenslag. Integendeel, het brengt ons steeds dichter bij onze gewenste groene koopzone, net onder de $0,2731.

Deze zone hebben we al enkele keren lichtjes geraakt, wat onze interesse alleen maar versterkt heeft. Ons optimisme is gebaseerd op de verwachting van een aanzienlijke stijging vanuit deze zone. We hebben onze zinnen gezet op een ambitieus doel van minstens $0,54, wat neerkomt op een potentiële toename van meer dan 90%.

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/zfFDDXbI/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: Denk jij dat de Halving van 2024 voor een stijging gaat zorgen? 🤔 📈
BLOX

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

VIDEO: Explosie BTC koers, wat gebeurde er? | Problemen voor Binance in UK | Crypto nieuws vandaag | #971
BLOX

In onze premium omgeving vind je al onze analyses en handelsplannen. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: John Campbell

Last Updated: 1697887682

Views: 499

Rating: 3.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Campbell

Birthday: 2023-10-07

Address: 8934 Waters Road Suite 766, Kimberlytown, MD 64766

Phone: +3818262274326899

Job: Urban Planner

Hobby: Chess, Playing Guitar, Cocktail Mixing, Rock Climbing, Rowing, Poker, Traveling

Introduction: My name is John Campbell, I am a welcoming, capable, accessible, Gifted, proficient, clever, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.