header banner
Default

Shiba Memu presale bijna op $4 miljoen nu FOMO begint


  • FOMO bij investeerders drijft de Shiba Memu presale naar $4 miljoen
  • Wat maakt Shiba Memu uniek vergeleken met andere meme-tokens?
  • Is Shiba Memu een goede investering?

Shiba Memu breidde de presale uit nadat een eerste aanbieding een enorme vraag zag van een enthousiaste gemeenschap. Nu cryoto in een bullish stemming verkeert en de verlenging van de presale bijna ten einde loopt, zorgt de angst om een geweldige investeringsmogelijkheid mis te lopen voor nieuwe interesse.

Hoewel speculatie over wat Shiba Memu kan bereiken waarschijnlijk ten grondslag ligt aan het vroege enthousiasme over dit project, kan het grootste deel ervan te maken hebben met wat het uniek maakt ten opzichte van andere meme-tokens.

Wereldwijde investeerders die hun portefeuilles met dit token willen diversifiëren, hebben via de presale van Shiba Memu (SHMU) miljoenen in het project gestort. Nadat het Shiba Memu-team in juli voor een eerste periode van 60 dagen was gelanceerd, besloot het het aanbod te verlengen tot 31 oktober.

De nieuwe tijdlijn heeft geïnteresseerde investeerders de kans gegeven om SHMU te kopen.

Vanaf vandaag is het aftellen naar de voorverkoop slechts zeven dagen. Het is duidelijk dat FOMO zijn intrede heeft gedaan en naarmate de geprogrammeerde dagelijkse prijsverhogingen richting de uiteindelijke biedprijs van $0,0379 gaan, zou het totale ingezamelde bedrag ruim boven de grens van $4 miljoen kunnen uitkomen.

Uit gegevens op de officiële presale pagina blijkt dat beleggers $3.996.517 hebben toegewezen aan SHMU.

Waarom zou Shiba Memu een goede investering kunnen zijn?

Als nieuw meme-token wil Shiba Memu de kracht van blockchain en kunstmatige intelligentie aanboren om een uniek cryptoproject te creëren. De whitepaper schetst hoe het AI wil inzetten om een marketingkrachtcentrale en een zelfvoorzienend ecosysteem te creëren.

In tegenstelling tot andere tokens die afhankelijk zijn van de hype die wordt gegenereerd door influencers en beroemdheden om grip te krijgen, zal Shiba Memu zijn eigen 24/7 marketingmachine creëren, ondersteund door zijn AI-dashboard. Analisten zeggen dat deze vooruitzichten het vermogen hebben om ervoor te zorgen dat het native SHMU-token uiteindelijk de meest toonaangevende meme-coin op de markt inhaalt.

Deze mogelijkheid begint wanneer de presale van Shiba Memu eindigt en SHMU begint te noteren op enkele van ‘s werelds grootste cryptocurrency-beurzen. Volgens de roadmap zal dit naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 worden uitgerold, waarbij BitMart al is uitgeroepen tot de eerste CEX-partner.

De belangrijkste Shiba Memu-ontwikkelingen

Terwijl de handelsondersteuning het nut van tokens ontgrendelt en stieren helpt hoger te stijgen tijdens de prijsontwikkeling, zal de AI-marketingtool in het volgende kwartaal worden gelanceerd. Machine learning, lancering van het AI-dashboard en integratie met gedecentraliseerde applicaties (dApps) zullen volgen naarmate de markt dieper in de verwachte bullmarktperiode terechtkomt.

Betrokkenheid van de gemeenschap via deze ontwikkelingen zou SHMU in de mix kunnen plaatsen als waarschijnlijke onthullingen onder de volgende bull-cycle-edelstenen. De FOMO waar we momenteel getuige van zijn, zal alleen maar toenemen als beleggers zich de duizelingwekkende winstfiches zoals Shiba Inu en Pepe herinneren die tijdens hun respectieve marktdebuut werden behaald.

Het betekent dat het uitbrengen van een bod tijdens de presale de beste route naar een beter rendement zou kunnen bieden als de Shiba Memu-token zou stijgen.

Sources


Article information

Author: Troy Patrick

Last Updated: 1698477361

Views: 509

Rating: 4.4 / 5 (44 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Troy Patrick

Birthday: 1954-11-25

Address: 807 Garcia Wall Suite 105, North Sandramouth, CO 68732

Phone: +4787031374385550

Job: Radio DJ

Hobby: Board Games, Writing, Role-Playing Games, Badminton, Baking, Bird Watching, Playing Guitar

Introduction: My name is Troy Patrick, I am a striking, capable, enterprising, spirited, candid, unwavering, transparent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.